GRATIS FRAGT OVER 499,-     •      1-3 DAGES LEVERING - bestil inden d. 20/12 kl.12, for levering inden jul    •      30 DAGES RETURRET

Prismatch & prisgaranti

PRISMATCH

Ser vores priser en anelse skæve ud? Sparer du måske 17% på én vare, 22% på en anden og 2% på en tredje?
Det er fordi vi hver dag arbejder med at PRISMATCHE vores varer op mod andre danske webshops. Vi prøver at have de bedste priser, som vi overhovedet kan, så vi genererer omsætning, som vi kan sende videre til det velgørende formål. Det er den synergi, som giver Tjarry vind i sejlene.

PRISGARANTI

Hos Tjarry har vi prisgaranti på alle vores produkter. Finder du et specifikt produkt billigere på en anden dansk webshop, matcher vi prisen.

Hvis du mod forventning finder et produkt billigere, så kontakt Tjarry på post@tjarry.dk.

Forudsætninger for prisgaranti:
- Det er altid stykprisen, inkl. vores billigste leveringsmulighed, som prisgarantien omfatter.
- Produktet der henvises til, skal være fra en dansk webshop med dansk CVR-nummer
- Prisgarantien gælder udelukkende produkter omfattet af danske regler for told, moms og forbrugerbeskyttelse
- Produktet skal kunne købes online og leveres indenfor max 3 dage fra anden dansk webshop (vi forebeholder os retten til at forsøge at købe af varen, således vi er sikre på alle ovenstående regler overholdes)

INDHENT ET TILBUD

Hos Tjarry har vi altid fokus på, at tilbyde dig de skarpeste priser på alle vores produkter. Alligevel er det ofte muligt at lave endnu skarpere priser, hvis du som kunde ønsker at aftage en større mængde produkter.

Ønsker du at indhente et tilbud, skal du blot sende din forespørgsel til post@tjarry.dk, så vender vi retur med et tilbud hurtigst muligt.

RABATKODER

Vil du være blandt de første der får besked, når vi tilbyder ekstraordinære rabatter og uddeler rabatkoder, vil vi opfordre dig til at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Her vil vi løbende fortælle om nyheder, inspirere og sende dig ekstra gode tilbud. Du tilmelder dig nyhedsbrevet HER

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ikke finder svar på dine spørgsmål. 

Du kan fange os på telefon: 4110 8040
Telefon er åben alle hverdage i tidsrummet:
09:30-11:30 & 12:30 - 15:30

Mail: Post@tjarry.dk

Mange hilsner
Tjarry teamet

Til toppen