Når du handler hos Tjarry, støtter du i denne måned Børn, Unge & Sorg med 5% af dit køb. Tjarry & Odendo har tilsammen indsamlet 28.684.855 kr. til velgørende formål.
Læs mere
 

Når du handler på Tjarry i denne måned, støtter du Børn, Unge & Sorg med 5% af dit køb.
Læs herunder hvordan Børn, Unge & Sorg beskriver dem selv.

Organisationen blev startet af Preben Engelbrekt i år 2000. I dag består den af fire afdelinger i København, Aarhus, Odense og Helsingør. Fyrre medarbejdere og cirka hundrede frivillige, varetager sorgcenterets daglige drift.

Børn, Unge & Sorg – som er en del af Det Nationale Sorgcenter – tilbyder specialiseret behandling til børn og unge, der oplever sygdom eller død hos forældre eller søskende. Derudover tilbyder vi i Det Nationale Sorgcenter specialiseret sorgterapi til ældre i Region Hovedstaden og på Fyn.

Det Nationale Sorgcenter består i øvrigt af et videnscenter, et kompetencecenter og en række landsdækkende tilbud drevet af frivillige.

  • Vores Kompetencecenter bidrager til, at alle relevante fagprofessionelle får tilstrækkelige kompetencer og viden til at forebygge, identificere og behandle mennesker med komplicerede sorgreaktioner.
  • Vores Videnscenter sikrer, at ny viden på området kobles med vores praktiske erfaringer og bruges aktivt i terapien. Vi brænder for, at den nye viden udbredes systematisk til fagpersoner, som i deres arbejde kommer i kontakt med pårørende og efterladte.
  • Vores frivillige, der alle selv har mistet nærtstående, tilbyder støtte til pårørende og efterladte med naturlige sorgreaktioner for at give genkendelse og håb. De frivillige sidder på Sorglinjen – og de arrangerer caféaftener og samtalegrupper.
Til toppen