GRATIS FRAGT OVER 499,-     •      1-3 DAGES LEVERING - bestil inden d. 20/12 kl.12, for levering inden jul    •      30 DAGES RETURRET

 

Odendo og Tjarry hænger sammen

Vidste du at Tjarry er en del af Odendo? Odendo er en kæmpe auktionsplatform, der støtter gode formål og det er fra Odendo at Tjarry har arvet sin DNA.

På Odendo finder du hver eneste dag mere end 300 auktioner der udløber! Rigtig mange af Odendos auktioner starter faktisk på 1 kr. – JA – 1 KR.!

Mange forskellige auktioner

Auktionerne på Odendo spænder fra møbler og interiør auktioner, på mange af de brands du også finder på Tjarry, til gourmet- og wellnessophold på nogen af Danmarks bedste hoteller og kroer og videre ud i unikke spillertrøjer og andre unika auktioner. Klik på bannerne nedenfor her og se nogle af de aktuelle auktioner:

 

 

Opret gratis bruger

På Odendo skal du oprette en bruger for at byde med. Når du har en bruger kan du indstille din konto til automatisk at støtte en af de mere end 250 forskellige gode og velgørende formål, der til dagligt bruger Odendo til at indsamle vigtige midler. Andre auktion er skaffet af vores formål selv og der vil støtten være øremærket til netop dét formål.

Over 29.000.000 kr.

Odendo og Tjarry har indsamlet mere end 29.000.000 kr. til gode formål. Det er vi super stolte over!

Til toppen