GRATIS FRAGT OVER 499,-     •      1-3 DAGES LEVERING - bestil inden d. 20/12 kl.12, for levering inden jul    •      30 DAGES RETURRET

Indretning af teenage/gaming rum

Hvis man er ved at være lidt oppe i alderen, og man ikke længere gider Lego, Ninjago, Pokemon osv. Hvad skal man så have på sit værelse? Herinde vil jeg lave min version, af det perfekte værelse blandet lidt sammen med et gamer-værelse. 

100% handmade soap bar

Sengen

I de fleste værelser skal man jo have en seng. Her tager vi en vilkårlig seng, som man selv syntes er god. Jeg kan fx godt lide at sengen er lidt blød, og jeg vil gerne have flere madrasser oven på sengen. Lige på væggen bag ved sengen, hvis man ligger ind mod væggen, syntes jeg man skal have et billede. Det kan være et billede af en selv, noget man godt kan lide eller noget helt tredje. På mit værelse har jeg et billede af Anders And, fordi det er gode minder for mig.

Skrivebordet

 Efter det bevæger vi os videre over til skrivebordet. Jeg syntes jo det er vigtigt at have et skrivebord, fordi man kan bruge det til spil, lektier, arbejde, læsning, tegning og meget mere. Det her skrivebord er vigtigt at man selv skal kunne lide det, og man skal tænke over hvad man skal bruge det til, og derfor også hvor stort det skal være. Mit bord er måske 1 meter langt og 50 cm bredt. Det passer til mig når jeg skal spille computer, lave lektier og læse. Men man skal jo også tænke over hvor mange ting man skal have på bordet. Jeg skal fx have min Xbox, bærbar, lampe, skærm og så hvad end jeg ellers laver. Belysningen er vigtig, og derfor har jeg en god lampe, som både kan køre normalt lys og LED-lys til når jeg spiller. Så har jeg også en lampe bag min skærm, som er god når jeg skal lave lektier, og syntes lyset er for skarpt. Man behøver ikke to lamper, men jeg syntes det er rart at kunne skifte mellem dem. 

meet the founder

Vægge rundt omkring

Væggen fra seng til skrivebord

Så er der også væggen man sidder op ad. Jeg vil foreslå at skrivebordet står op ad en væg, fordi så tager man mindre plads end hvis den står inde i midten. Ved min væg har jeg bare et billede, og igen her, det kan være alt fra billeder af en selv, til ting man godt kan lide. Jeg har et billede af mig selv, fordi det er et godt billede.

Fra seng til skrivebord

Hvis man ligger ned i sengen er skrivebordet til højre langs væggen, og det syntes jeg er et godt sted at have den til at stå. På den væg er det egentligt helt op til en selv, men jeg har min bas og forstærker der. Man kan også bare lade være med at have noget, men det er helt op til en selv. På væggen der går bagud fra skrivebordet har jeg en hel masse billeder, og en reol med en masse ting på den. Jeg syntes det er fedt at have en masse billeder, men det er ens eget valg. På reolen er der ved mig småting fra ferier, og ting der betyder noget for mig, men det kan være meget andet, såsom blomster, planter, bamser, eller bare en reol til pynt? 

Tøjskab

Nu er vi så ovre ved tøjskabet. Jeg har selv 5 skabe inde ved mig, fordi det er opbevaring til en masse andet. Det tager selvfølgelig noget plads, men det skal jo være der. Hvis man ikke har sådan noget kan man indrette det som man vil, her er nogle ideer. Læsehjørne, hyggehjørne, chillested, spillested osv. 

Det var værelset i store træk, men hvis man gerne vil have noget andet, kan man jo farve en væg, flytte lidt rundt på tingene eller noget helt andet? Du kan også vælge et tema som havet, hvor en af dine vægge er farvet ligesom havet, fodbold tema, hvor du har billeder af fodboldspillere og fodbolde rundt omkring.

Fra værelse - til gaming rum

Hvis du spiller meget og godt kunne tænke dig at gøre det helt, i stedet for at skulle sidde på sengen med din bærbar, så læs hernede.
Start med at have et godt skrivebord. Det skal have plads til alt lige fra høretelfon holder, til din computer eller spillekonsol. Derefter find dit udstyr.

Det kan være:
- PlayStation
- Gamerstol
- Xbox
- mus
- controllere,
- tastatur
- skærm mv.

Så skal du vælge dit set-up. Mit er fx min skærm, min bærbar, en mus og mit tastatur. Så skal man lige sætte det rigtigt, så det ligger som man vil. Jeg har duplikeret min bærbar over til min skærm, hvor jeg har stillet min bærbar ned på gulvet. Så tager jeg og kobler tastatur og mus til bærbar, og så kører det. Her kan du jo selv vælge dit set-up, fordi der er mange muligheder, og mange forskellige ting.

Efter det skal enhver gamer jo have et LED-lys. Du kan enten købe en LED-rulle eller bare en almindelig lampe med den funktion. LED-lyset er vigtigt, fordi hvis du googler på gaming rum, gaming værelse eller andet, er der næsten altid LED-lys på billederne. Hvis du har høretelefoner, kan du også købe eller lave et stativ til dem, fordi det giver mere orden. Et sidste tip er, sørg for at have orden på dit bord, ellers mister det gamerlooket.

Her er et eksempel på det ultimative gamerrum. Der er dele af det jeg har skrevet om, og andet er overdrevet. Men hvorfor ikke tænke stort når alle muligheder er åbne?!

Til toppen