GRATIS FRAGT OVER 499,-     •      1-3 DAGES LEVERING - bestil inden d. 20/12 kl.12, for levering inden jul    •      30 DAGES RETURRET

OM TJARRY

-
I efteråret 2020 såede vi et lille frø, som i dag er bedre kendt som Tjarry.
 

Vi er muligvis en ung webshop, men vi har baglandet i orden for vi har nemlig rødder i Odendo familien. Søskende er sjældent ens, men vi følger i vores store søsters fodspor i jagten på at gøre en forskel for andre.

-

Tjarry er et univers der er værd at gå på opdagelse i.
-

Vi stræber os efter at have fede, nutidige – og til tider lidt unikke møbler og interiør produkter på Tjarry. Vi tilføjer løbende nye produkter og brands på webshoppen, så du hele tiden kan være up to date med din bolig indretning. I vores øjne behøver god smag ikke at være dyrt, derfor har vi prisgaranti på alle vores produkter, så du sikre dig markeds bedste pris hos os.

-

Tro kan flytte bjerge
-

Vi tror på at selv den mindste hjælp kan gøre en kæmpe forskel. Hver måned finder vi en ny organisation som fortjener en ekstra hjælpende hånd. Så hver gang du handler på hos os, støtter DU månedens velgørende organisation eller forening, med 5% af dit køb – uden at betale mere for dine produkter!

-

Så forny dit hjem til en skarp pris - og med god samvittighed, på Tjarry

 

Velkommen til Tjarry

EN DEL AF ODENDO-FAMILIEN

Tjarry er tæt beslægtet med Odendo.dk. Vi har en fælles mission om, at sikre vigtige midler til velgørende formål. På Odendo kan du gøre fantastiske handler på hundredvis af auktioner, og samtidig støtte en lang række gode formål.

Besøg Odendo HER

 
Til toppen